• Rookie
Ultrasone Cleaning Sieraden Glazen Voor iphone samsung renovatie reparatie tool ultrasone reiniger
zoom_in

Ultrasone Cleaning Sieraden Glazen Voor iphone samsung renovatie reparatie tool ultrasone reiniger

€ 19.94

Nummer
check Bestaan

ultrasone Cleaning Sieraden Glazen Voor iphone samsung renovatie reparatie tool ultrasone reiniger foto tonen :   schoonmaken principe : ultrasone wave reinigingsmachine is het gebruik van hoogfrequente oscillatie signaal uitgezonden produceren de zogenaamde ultrasone cavitatie, vloeistofstroom waardoor tienduizenden kleine belletjes. onder ultrasone bubble oppervlak is schoon gehouden hit, dus de vuil was split in de reinigingsoplossing in de scheiding, reaching de doel van schoonmaken gebruik : 1) alvorens de wasmachine te zien of de parameters en power eisen, power is een goede aarding apparaat, dan de wasmachine op een stabiele werk platform.
(2) De hoeveelheid reinigingsvloeistof geïnjecteerd in de reinigingstank de te reinigen object is ondergedompeld minstens wanneer nodig, de hoeveelheid wasmiddel toegevoegd aan de cleaning water tank.
opmerking : De reinigen tank reinigingsvloeistof vet capaciteit 2/3 geschikt is.
(3) Druk de power, turn de schakelaar, wasmachine zal een " kraken " geluid.
(4) reiniging is voltooid, de power ging off en demontage, reinigingsvloeistof down de netto, niet wassen in de wassen vloeibare opslagtank lang, zodat de onderkant vocht corrosie. opmerking : deze machine is met Engels Handleiding.

Merknaam:
LZHZXY
Capaciteit:
301-500ml
Voltage (V):
220v
Certificering:
CE
Type:
Ultrasonic Cleaner
Water Shortage Alarm:
Ja
Steam Duration:
10-15 minutes
Modelnummer:
9030
Vermogen (W):
30w
power:
30W
paroduct include size:
165*85*40MM
with English Manual:
yes
color:
Green
product name:
GL0052

Beste verkopers..